3 juni Velt-ecotuindag

3 juni Velt-ecotuindag

Op zondag 3 juni neemt de Kruudhofpluktuin deel aan de Velt-ecotuindagen. Tussen 10u en 17u is iedereen welkom die meer wil weten over hoe je een gezonde, eetbare en diervriendelijke tuin kunt inrichten en beheren op ecologisch wijze.

Op deze zondag is de Kruudhofpluktuin opengesteld voor publiek. Hier tref je onder andere een moestuin, kleinfruit en vele kruiden. Ook is er een boomgaard,.
Gedurende de hele dag zullen er korte presentaties en rondleidingen worden gegeven.
Er worden ecologische tips en trucs met de bezoekers gedeeld. Zodat jij als bezoeker kunt leren hoe je, zonder gebruik te maken van pesticiden en kunstmest, tuiniert met respect voor mens en dier.
Op de tuin is ook Dorien Wagenaar van Airillustraties  (www.airillustraties.nl) aanwezig met haar portrettenkraam. Zij kan in een ommezien je portret tekenen terwijl jij lekker zit met een aangenaam uitzicht op de tuin.
De Kruudhofpluktuin is één van de drie Velt tuinen in de Achterhoek. Samen met NatuurlijkBUITEN, de Natuurtuin in Sinderen en Groene Takken, de Eetbaar Hout Kwekerij in Doetinchem vormen wij een driespan, tussen de tuinen is een fietsroute uitgezet van ongeveer 39 km lang.
Heb je honger gekregen na zo’n dag met tuinbezoeken dan kun na 17.00 uur nog pizza komen eten op de Kruudhofpluktuin. Bij mooi weer op het terras. Opgave hiervoor is wel noodzakelijk: 0626045421 Prijs:€ 15,00 (pizza incl een drankje)
Kortom: zondag 3 juni is de Kruudhofpluktuin een plek vol interessante mensen waar je als bezoeker veel informatie en inspiratie kan opdoen.

 

Zie ook www.ecotuindagen.nu of www.velt.nu
————————————————————————————————————-

 

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*