Cursus Moestuinieren 2021

Cursus Moestuinieren 2021

 De bodem is het kapitaal van je tuin !

Moestuincursus van de Kruudhofpluktuin

Het najaar is DE tijd om met een moestuin te starten. Heb je al een moestuin dan is het nu tijd om deze voor te bereiden op het komende seizoen. In het vroege voorjaar kun je aan de slag op een schone tuin. Deze moestuincursus is voor beginners, maar ook de wat ervaren tuinder vind veel van haar/zijn gading. In 3x een middag van 2 uur kom je heel wat te weten over hoe je succesvol een moestuin start, beheert en kunt eten uit je tuin! Want daar gaat het toch om!

De data voor 2021 zijn 7, 14 en 28 oktober.
Tijd: 14.00- 16.00 uur
Kosten €80,00

De tuin is in deze tijd van het jaar nog volop in productie. Wat in de theorie wordt behandeld kan dus worden bekeken in de praktijk. Hoe maak je compost? Hoe maak je een zaaibed en hoe moet je zaaien. Mulchen wat is dat? en wat is het nut ervan? Slakken en luizen, wat doe je ermee? Maar ook de bodemvruchtbaarheid, het kapitaal van je tuin, wordt uitgebreid behandeld. Na de cursus kun je een goede start maken met je eigen moestuin of met alle nieuwe kennis verder gaan waar je was gebleven.

De Kruudhofpluktuin
Lankerseweg 3
7025 ED Halle
Kosten € 80,00
Aanmelden kan via info@kruudhofpluktuin.nl
Je inschrijving is definitief na betaling van het cursusgeld op rekening van de Kruudhofpluktuin: NL86 TRIO 0338 9428 74

 

                                                                    

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*