wintervoorraad

wintervoorraad

De vorstperiode heeft de boerenkool en palmkool toch behoorlijk geraakt. Een deel van het blad ziet er niet mooi meer uit en heeft zijn frisheid wat verloren. De duiven hadden ook honger en hebben tijdens de vorst de toppen in deze planten kaal gepikt. Ook raken de planten op, het meeste blad is geoogst. Het blad wat oogstbaar is staat nu als los product in de winkel

Doordat de verse groenten uit het groente aanbod zijn gehaald zijn er nu vooral de bewaargroenten nog over. We hebben nog genoeg aardappels en uien, bieten, wortelen en pompoenen.

Wij hebben een pakketje samengesteld met deze groenten zodat het mogelijk is om een klein voorraadje te hebben van deze bewaargroenten.

Ook blijft het natuurlijk mogelijk om al deze groenten los te bestellen!

Voor de vrolijke toets; het hele vroege voorjaar is begonnen en dat betekent voor ons dat wij de eerste zaaisels in de serre en platte bak hebben gezaaid. Een mengsel voor een salade, voorjaarsuitjes en worteltjes. Ook de raapstelen zijn gezaaid in de platte bak. Zodra deze oogstbaar zijn laten we dat ook weten!

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*