Open tuin op 2 juni 2019

Open tuin op 2 juni 2019

Open dag Velt

Ieder jaar doen we mee aan de open tuinen van Velt. Velt is een zeer actieve organisatie op het gebied van ecologisch tuinieren en leven. In België  heel groot en bekend en in Nederland ook flink groeiend. Op een positieve manier laat de vereniging zien dat zonder bestrijdingsmiddelen het goed tuinieren is. De open dag is dan ook een manier omdat te laten zien aan belangstellenden.

Meer dan 200 tuinen in Nederland en België stellen in het weekend van 1 en 2 juni hun deuren open voor publiek.

Ook wij doen mee. Samen met NatuurlijkBuiten (thee- en vogeltuin in Sinderen) en de eetbaar hout kwekerij Groene Takken ( op het landgoed ‘t Maatje in Gaanderen ) vormen wij een leuk en informatief trio op het gebied van een ecologische tuin. Er is een fietsroute uitgezet tussen de drie tuinen van 30 km en zo kan er een fijn dagje uit ontstaan.

Op de Kruudhofpluktuin start ieder uur een rondleiding over de gehele tuin. Er is een info en boekenstand van Velt, er is koffie en thee en rabarbergebak.

Entree is gratis

Van 10.30-17.00 uur

Zondag 2 juni

Kruudhofpluktuin, Lankerseweg 3, Halle

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*