Nieuwe klanten

Nieuwe klanten

Het lijkt al wel zomer en officieel is dat het ook al. De groenten op de tuin zijn echter nog niet in zomerstand. Het is nog voorzomer voor de tuin. Het betekent dat veel groenten nog niet groot genoeg zijn om te oogsten en maakt dat ons aanbod nog niet zo groot is. De laatste 2 weken ontvangen we veel nieuwe klanten, wat heel prettig is natuurlijk. Dat levert nu een probleem op met onze voorraad op de tuin. We hebben dan ook besloten om even een rem te zetten op nieuwe klanten. Wij zijn al wel hard bezig om meer groenten te zaaien en te poten, zodat straks in de hoogzomer meer mensen kunnen mee eten. Het heeft tijd nodig! Hebben wij je nu moeten teleurstellen? Probeer het dan in juli  nog eens, hopelijk hebben we de stop kunnen opheffen tegen die tijd.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*