Winterstop

Winterstop

De bodem van veel groentekratten in de winteropslag is in zicht gekomen. Er is nu te weinig keus meer om een fijn kratje met groenten samen te stellen.

2020 was een goed jaar wat betreft klanten, we mochten meerdere nieuwe klanten begroeten. De tuin deed het ook op veel fronten goed. In het najaar werd het wat lastiger, het bleef lang warm en dat zorgde er onder andere voor dat de boerenkool last kreeg van veel luis. Daar leden de struiken behoorlijk onder en de zo veel belovende planten kwijnden wat weg. Alsnog hebben we kilo’s kunnen oogsten, maar de koek is nu op. Dat is niet alleen voor de boerenkool zo, maar ook de palmkool, de groene kool raken op. De tuin is zo goed als leeg en in winterrust.

2021 is ondertussen aangebroken. De nieuwe tuinplannen krijgen vorm. We hebben nieuwe energie om te starten, de eerste zaden zijn gezaaid( worteltjes in de platte bak). Wij streven ernaar om in mei weer een leuk aanbod klaar te hebben van de eerste voorjaarsgroenten.

Graag tot dan!

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*