Winter 2021

Winter 2021

Het jaar 2021 is bijna om. De winter komt eraan en de tuin is nu echt leeg. De laatste herfstgroenten zijn op. Op de ingekuilde producten en de echte wintergroenten na is de tuin leeg. De tuin heeft nu zijn winterjas aan en mag op die manier wachten op het nieuwe jaar. Wijzelf moeten nog even verder werken aan de plannen voor volgend jaar. De bestellingen moeten worden gedaan bij de zaadleveranciers. Maar wanneer dat is gebeurd gaan ook wij in de winterstand. In februari pakken we de draad weer op, zodat we hopelijk in mei weer van start kunnen gaan met een nieuw seizoen.

Concreet betekent het dat deze week er nog een keer kan worden besteld.

We hebben een zeer goed jaar achter de rug en zeer blij met jullie als klant. Ook dit jaar liet weer een leuke groei aan klanten zien. Wij kijken met veel plezier alweer vooruit naar volgend jaar.

Janneke en Theo

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*