Arrangementen en workshops

Arrangementen

De tuin leent zich ook prima voor ander vertier.
Iedere 1e zondag van de maand houden wij een rondleiding met aansluitend een maaltijd van de oogst op dat moment.

Picknicken op de weide

De picknick kan door ons worden verzorgd, maar ook door u zelf worden meegenomen. Verse groenten worden uit de tuin geoogst, schoongemaakt en tot salade verwerkt.

Pizza bakken

Onze pizza oven staat tot uw beschikking. Olv de kruudhof maakt u pizzadeeg, met producten uit de tuin belegt u deze pizza en daarna bakt u de pizza in de pizza oven. Dit alles natuurlijk met hulp van ons. Voor kinderen en volwassenen een leuke ervaring. Ook heel geschikt als teamuitje of een familie uitje. Je gaat gezamenlijk aan de slag en de gezelligheid komt vanzelf. Duur ongeveer 3 uur. Prijs is incluis drank

Stoofpot

Dit is een echte buiten activiteit. Op de vuurplaats wordt boven een houtvuur de pot gehangen en alle ingrediënten worden in deze pot gedaan. Het houtvuur wordt na het koken een gezellig kampvuur waarbij je de maaltijd kunt eten. Duur is ongeveer 3 uur, prijs is incl drank.

Workshops

Kookworkshops

In het Kruudhofgebouw is een ruime keuken, waarin op afspraak kookworkshops worden gegeven. Dat kan olv van een kok/kin, maar ook door ons zelf. wanneer U zelf een leuk idee heeft hiervoor dan is in overleg veel mogelijk.
Een groep kan ongeveer 15 man groot zijn.

Iedere 1e zondag van de maand is er een maaltijd met verse groenten van het seizoen.
Gezamenlijk klaargemaakt en gezamenlijk gegeten.

Contact

Stuur een e-mail naar: info@dekruudhof.nl
of bel één van ons:

Pluktuin: 0627438015 | Verhuur: 0622886173 | Betula: 0613589187

Lankerseweg 3b, 7025 ED Halle
Gelderland (Achterhoek)