De groentetas

Bestellen
De groentetas is te bestellen via de webwinkel. Je kunt kiezen uit 1-2 en 3 persoonstassen. Wanneer je op jouw keuze tas  klikt verschijnt er een menu met diverse groenten waaruit je kunt kiezen. Je kunt maximaal 4 verschillende groenten kiezen. Na betaling van je keuze ontvang je van ons een bevestiging van je bestelling. Je bestelling moet uiterlijk op woensdag avond bij ons binnen zijn. Op donderdag oogsten wij, zodat op vrijdag de verse groenten klaar staan voor je vanaf 13.00 uur.
Bij je groentetas kun je ook losse producten bestellen, daarvoor gelden dezelfde regels als voor de groentetas.

Alleen losse producten bestellen is ook mogelijk.

Afhalen.
Op vrijdag staat je tas klaar in de winkel van  de Kruudhofpluktuin. Momenteel is dit het enige afhaalpunt. In de toekomst hopen wij meerdere afhaalpunten te kunnen opzetten. Bv: Als je met meerdere mensen in je omgeving mee doet zou je een afhaalpunt kunnen zijn.

Bezorgen.
Bezorgen is mogelijk na overleg. Neem hierover contact op met Theo via 0626045421.

Groentetas
Bij deelname aan de groentetassen behoren een aantal spelregels. We spreken over groentetassen, maar eigenlijk zijn het groentekratten. Deze zijn makkelijker stapelbaar en wat duurzamer. De kratten zijn eigendom van de pluktuin.
Wij vragen je om bij het ophalen van een groentekrat het oude krat mee terugnemen. Je kunt je kratje vinden in het winkeltje aan de linkerzijkant van het Kruudhofgebouw. Bij warm weer staan de kratjes in de koeling. De koeling staat naast de winkel.

Bloemen.
Incidenteel zijn er ook bloemen te koop. Deze staan op vrijdag in het winkeltje.