Groentetassen

Groentetassen

 

Bestellen

Via de webwinkel zijn de groentetassen te bestellen. Wanneer u een keuze hebt gemaakt uit de groentetassen opent een nieuw scherm waarin de lijst met groenten verschijnt. U kunt uit de lijst met groenten die groenten aanklikken die U wilt kopen. Na betaling ontvangen wij uw keuze en zullen deze klaarzetten.

Spelregels.

Bij deelname aan de groentetassen behoren een aantal spelregels. We spreken over groentetassen, maar eigenlijk zijn het groentekratten. Deze zijn makkelijker stapelbaar en wat duurzamer. De kratten zijn eigendom van de pluktuin. Per deelnemer maken we gebruik van 3 kratten. Het 1e krat wordt aan u geleverd, hetzij aan huis, hetzij via een afhaalpunt.
De 2e week gebruiken we het 2e krat. Zeker bij de afhaalpunten is het 1e krat nog niet terug, u neemt het pas mee als u het 2e krat ophaalt.
De 3e week gebruiken we het 3e krat en kunnen we bij de afhaalpunten het 1e krat weer meenemen.
Voor u geldt dus: bij het ophalen van een groentekrat het oude krat mee terugnemen.

Wij stemmen de hoeveelheid groenten zoveel mogelijk af op het aantal personen.
Bestelt u een groentekrat voor 1 persoon, dan kunt u daarin de hoeveelheden verwachten voor 1 persoon.

De tijd van overvloed van de zomer is voorbij. Wij willen u zo lang als het kan kunnen voorzien van de verse groenten Om die reden willen we nu groenten niet twee keer binnen 1 pakket aanbieden. Programma-technisch is het veel werk om dat aan te passen, wij verzoeken u hier zelf attent op te zijn.

Afhalen.

Op dit moment is de Kruudhofpluktuin het afhaalpunt voor de groentetassen. In de toekomst hopen wij het aantal afhaalpunten uit te breiden.

Bezorgen.

Bezorgen van de groentetas op vrijdag kan na overleg. Overleg met Theo hierover. Hij is te bereiken op 06 26045421

Hoe werkt het.

Op de donderdagen wordt er geoogst en op de vrijdagen staan de groentetassen klaar. Dat betekent dat bestellingen op de woensdagen bij ons binnen moeten zijn. Om 21.00 uur s’avonds worden de pluklijsten uitgedraaid voor de volgende oogstdag. Houdt u er rekening mee uw bestelling alleen op de pluklijst terecht komt als u heeft afgerekend.

Het kan nog gebeuren dat u een groente besteld en afrekent en dat we niet kunnen leveren. Bijvoorbeeld omdat er te veel bestellingen van dat product zijn geplaatst. Wij nemen in dat geval contact met u op hoe dit te compenseren in een ander product of in geld.

De gehanteerde prijzen van de pakketten zijn gebaseerd op 4 maaltijdgroenten per week. U kunt zelf kiezen welke groenten u die week wilt hebben, mits wij meer dan 4 groenten aanbieden. Daarnaast hebben wij regelmatig andere producten in de aanbieding, zoals kruiden of klein fruit. Dit is seizoensgebonden. En als u eenmaal een aardbei van ons heeft geproefd, gaat u hiervoor niet meer naar de supermarkt.

Prijzen groentekratten met 4 maaltijdgroenten (Zie ook Winkel)

1 persoons groentekrat: 7.60 euro
2 persoons groentekrat: 10.50 euro
3 persoons groentekrat: 13.50 euro
4 persoons groentekrat: 16.50 euro

Kijk hier voor ons aanbod

Contact

Stuur een e-mail naar: info@kruudhofpluktuin.nl
of bel ons: 0626045421

Lankerseweg 3, 7025 ED Halle
Gelderland (Achterhoek)