Eetbare tuin in de herfst

Eetbare tuin in de herfst

Eetbare tuin in de herfst
Een vogeltuin met een grote variatie aan besdragende struiken, een moestuin met smakelijke groenten en een bos vol eetbare paddenstoelen zijn in de Achterhoek dichtbij elkaar te vinden. De drie enthousiaste tuinders van het samenwerkingsverband ‘Achterhoek Natuurlijk!’ vertellen zondag 29 september vol enthousiasme over de ‘eetbare tuin in de herfst’.)

De drie bedrijven zitten dichtbij elkaar in de regio Doetinchem – Varsseveld. Pip Gilmore van Groene Takken in Gaanderen maakt en verkoopt eetbaar hout, Anna Kemp van NatuurlijkBUITEN op Sinderen is gespecialiseerd in de aanleg van vogelvriendelijke tuinen en Janneke Wagenaar van De Kruudhofpluktuin in Halle heeft al jaren ervaring met haar tuin vol geurende kruiden en heerlijke groenten.

Achterhoek Natuurlijk! organiseert op zondag 29 september de ‘Eetbare tuin in de herfst: Tijdens deze middag bij de Kruudhofpluktuin in Halle wordt jong en oud geïnspireerd om zo te tuinieren dat mens en dier beiden er van profiteren. Er worden korte beeldende presentaties gegeven door Pip over eetbare paddenstoelen en door Anna over een tuin vol vogels. Janneke geeft een rondleiding door de Kruudhofpluktuin met tips om je tuin winterklaar te maken.

Datum: zondag 29 september 2019
Tijd: 14:00 – 17:00uur
Adres: Kruudhofpluktuin, Lankerseweg 3b, 7025 ED Bronckhorst
Toegang: gratis
Kosten: vrijwillige gift
Aanmelden: ja graag, via: facebook Achterhoek Natuurlijk!
Maar zonder aanmelden kan ook
Contactgegevens: NatuurlijkBUITEN, info@natuurlijkbuiten.nl, 06 5375 8609